Kategorni turnir za osvajanje II i I kategorije protekao je u najboljem redu. Bez incidenata, u dobroj atmosferi takmicari 9 razlicitih klubova, fer plej igrom pokazali su svoje znanje. Sami rezultati govore da je borbe bilo do samog kraja, uz jako malo remija.

Vise nego zasluzeno, u veoma jakoj konkurenciji 20 takmicara (8 devojcica), I kategoriju osvojili su: Zegarac Vuk (Itaka) sa 8 poena, Stefanovic Marko (Vidikovac) sa 7,5 poena, Jovicic Marko (Ripanj) sa 6,5 poena kao i Protic Jovan (Ripanj) sa osvojenih 6 poena.

Na turniru III kategornika za osvajanje II kategorije ucestvovalo je 33 takmicara (8 devojcica), posle 9 jako borbenih kola uz 14 remija od 139 partija, II kategoriju osvojili su: Ilija Jankovic  (Vidikovac) sa 7 osvojenih poena, Djordje Radujko (Kralj) takodje sa 7 osvojenih poena ali nesto slabijim dodatnim kriterijumima, Marko Potpara (Kralj) 6,5 poena, Ivana Stanimirovic (DSK Vracar, Smederevo), Predrag Jovanovic (Kralj), Pavle Pantic (Kralj), Lazar Bodlovic (Kralj), Aleksa Cvoro (Kralj) svi sa sa 6 osvojenih poena kao i Jelena Milenkovic (Ripanj) sa 5,5 osvojenih poena.

Zelim da se zahvalim svim ucesnicima, roditeljima i trenerima, na ukazanom poverenju. Odziv takmicara svake godine je sve veci (ove godine 53), i nadamo se da je i to jedan od pokazatelja da Vam se svidja kod nas i da se svake godine rado okupljamo. Ono sto mi obecavamo jeste da ce sledeci put biti jos bolje i lepse, sa vise nagrada i posluzenjem!

Cestitam osvajacima medalja i diploma, kao i kategorija, i zelim svima ostalima da vredno rade jer ce na sledecem turniru sigurno to biti oni!

S postovanjem,
Marija Lukic

 

Konačan plasman za II kategoriju:

 

Konačan plasman za I kategoriju: