Okružno takmičenje Smedereva i kadetsko prvenstvo CS

Ivana Stanimirović kod devojčica do 12 godina osvojila je prvo mesto dok je Mateo Vasić kod dečaka do 10 godina takođe zablistao osvojivši prvo mesto. Plasmanom sa okružnog takmičenja stekli su pravo učešća na prvenstvu centralne Srbije koje je održano od 12.01.2012. do 15.01.2012. godine u Vrnjačkoj Banji. Ivana Stanimirović osvojila je II mesto dok je Mateo završio na deobi četvrtog mesta, a po dodatnim kriterijumima je bio šesti. Sve čestitke mladim takmičarima, članovima kluba i sve najbolje na predstojećem prvenstvu Srbije u aprilu.

Kadetsko prvenstvo CS – Rezultati

Devojčice do 12 godina >>>

Dečaci do 10 godina >>>

Share

One thought on “Okružno takmičenje Smedereva i kadetsko prvenstvo CS”

  1. Ivanin tata bi da doda.
    Najteže je dobiti dobivenu partiju to Ivana stalno dokazuje jer konstantno ponavlja greške a to je ne totcenjuj protivnike svi žele da dobiju pehar pa makar i medalju.
    Ivana je ovog puta toliko podbacila jer smo otišli u V.Banju da bude 9 iz 9. Ako je za utehu pobedila prvu ali izgubila plaćene pansione za aprilski turnir. Preračunala se za pola poena. A da dodam da zbog škole nama šanse da ide na ozbiljnije turnire kojih nema još uvek u Smederevu. pozd. mladim šahistima iz Smedereva

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *