Kategorni turnir za osvajanje II i I kategorije
Šahovski klub Vidikovac, 31.10.-08.11.2009.

Kategorni turnir za osvajanje II i I kategorije održaće se u prostorijama šahovskog kluba Vidikovac.
Klub obezbedjuje opremu a igra se na digitalnim satovima uz tepmo 1 sat po igraču uz dodatak od 30 minuta po igraču posle 40 poteza do kraja partije uz obavezno zapisivanje poteza.
II kategoriju osvaja 6 prvoplasiranih igrača od trećekategornika dok će I kategoriju moći da osvoje dvoje prvoplasiranih na turniru drugokategornika.
Najboljima su obezbedjene medalje i diplome. Svaki takmičar dobija na poklon hemijsku olovku kao i bilten sa svim partijama i tabelama za uspomenu.
Za sve dodatne informacije pozovite IA Mariju Radosavljević na telefon 063/7217-555 ili posaljite mail sa Vašim podacima i telefonom na sahklubvidikovac@gmail.com

Zahvaljujem se trenerima Delfina, Zemuna, Male rokade, Ušća i Talja na podršci u organizaciji kategornih turnira.
S poštovanjem,
Marija Radosavljević

Turnir za osvajanje II kategorije:

Konačan plasman

Turnir za osvajanje I kategorije:

Konačan plasman

Čestitam svim učesnicima turnira a posebno osvajačima kategorija i medalja na odličnoj igri i dobrom vladanju tokom turnira. Tokom ovih 5 dana bila je milina gledati Vas… tako mladi, puni znanja, volje, želje za pobedom a opet fer i korektni već stasali igrači.
Ukoliko niste ovoga puta uspeli da osvojite kategoriju, ništa strašno, biće još mnogo prilika, najbitnije je znanje, a onima koji su uspeli želim da ČESTITAM od srca i da još jednom ponovim da mi je drago što ste je baš u našem klubu osvojili i da Vam poželim još mnogo uspeha. Vidimo se ponovo…

Uz srdačan i sportski pozdrav,
Marija Radosavljević
medjunarodni sudija