Memorijalni turnir u šahu  mladih „Branko Bogovac“ održan je 31.08.2013. godine u Batajnici. Boje našeg kluba branile su devojčice u mladjoj i starijoj grupi i to: Nevena Đođrević (2004.), Anisia Savić (2003.), Kristina Todorović (2002.) u grupi devojčica do 12 godina, kao i Marija Todorović (1999.) u grupi devojčica do 16 godina.

Plasman za finale stekle su na proteklim turnirima po ubrzanom tempu. Finalni turnir takodje se igrao na 15 minuta po igraču, 7 kola. Ukupno učešće je uzelo preko 70 takmičara.

U grupi devojčica do 12 godina, konkurencija je bila odlična, tako da možemo reci da je ovo bilo mini državno prvenstvo. Naša Anisia Savić sa osvojenih 5 poena zauzela je odlično mesto, Kristina Todorović sa 4,5 poena osvojila je IV mesto dok je Nevena Djordjević sa 3 poena zauzela XI mesto od XV takmičarki.

Marija Todorović u grupi devojčica do 16 godina, odlično se borila i na celokupnom turniru imala jak buholc, čime je podelila odlično IV mesto.

Čestitamo uz želju da ovim putem i nastave…

Izvinjavamo se zbog lošeg kvaliteta fotografija, fotograf našeg šahovskog kluba nije bio u mogućnosti da prisustvuje proglašenju pobednika.

Galerija: