18. Sportski (šahovski) kamp održan je u Deliblatskoj peščari od 07.08.-14.08.2016. Preko 30 talentovanih članova šahovskog kluba „Vidikovac“ i šahovskog kluba „Kralj“ svih 7 dana imali su priliku da slušaju šahovska predavanja, igraju kategorni turnir, takmiče se u problemskom šahu zatim u brzopoteznom šahu i atomcu.Osim šahovskih organizovali smo i sportske aktivnosti. Polaznici su uz profesora fizičkog vaspitanja i sporta Igora Lukića imali priliku da uživaju u jutarnjem futingu, košarci, fudbalu, odbojci, igrama bez granica, stonom tenisu, tekvondou, limbo densu, muzičkim stolicama, pikadu… Smeštaj je bio odličan, tanjiri prazni, vreme nas je poslužilo a kako smo se proveli pogledajte detaljnije na slikama koje slede…

Panorama4-s

Čestitamo – Kategorni turnir: Dušanu Jovanoviću za osvojenu IV kategoriju, Stefanu Živanoviću i Tari Veličković za osvojenu III kategoriju, Veljku Milosavljeviću, Nikoli Spasenoviću i Dimitriju Topaloviću na osvojenoj II kategoriji, kao i Aleksi Janiku i Dimitriju Krstiću za osvojenu I kategoriju.

IMG_2204IMG_2203IMG_2202IMG_2201

 

 

 

 

 

Čestitamo – Problemski šah: Nemanji Pavloviću (I mesto), Urošu Djankoviću (II mesto) i Irini Vujatović (III mesto) za osvojene medalje u problemskom šahu – mladja grupa kao i Balši Graovcu (I mesto), Marku Savičiću (II mesto) i Dimitriju Krstiću (III mesto) za osvojene medalje u problemskom šahu – starija grupa.

IMG_2205 IMG_2206

 

 

 

 

 

 

Čestitamo – Brzopotezni šah: Dušanu Ranitoviću (I mesto), Ani Savić (II mesto) i Dušanu Jovanoviću (III mesto) – mlađa grupa kao i Balši Graovcu (I mesto), Igoru Joloviću (II mesto) i Dimitriju Krstiću (III mesto) – starija grupa.

IMG_2208 IMG_2209