Kategorni turniri za osvajanje II i I kategorije kao i titule majstorskog kandidata odigrali su se u prostorijama kluba u periodu od 21-29.11.2020. i od 05-14.12.2020. Učešće je uzelo 60 igrača.

Na turniru za osvajanje II kategorije igralo je 27 takmičara iz 7 različitih klubova. Posle odigranih 9 kola najboljih 8 igrača osvojilo je II kategoriju. Prvo mesto podelili su Ivan Ivanović i Uroš Vuković sa osvojenih 7 poena. Zbog boljih dodatnih kriterijuma Ivanu Ivanoviću pripao je pehar i zlatna medalja, dok je Uroš Vuković osvojio srebrnu medalju. Treće mesto sa 6.5 poena zauzeo je mladi Danilo Ranković. Četvrto, peto i šesto mesto sa 6 poena podelili su Igor Manasijević, Anja Radosavljević i Bogdan Grubić. Kategoriju su još osvojili i Marko Novaković i Vanja Antonić sa 5.5 osvojenih poena.

Rezultati po kolima >>>

Kategorni turnir za osvajanje I kategorije igralo je 15 takmičara od kojih je po Pravilniku o kategorizaciji prvih troje osvojilo medalje, diplome i kategoriju. Borba se vodila do poslednje kola i sa 7 poena momci su podelili prva tri mesta. Dodatni kriterijumi su odlučili o tome da pehar pripadne Vasiliju Vučkoviću, drugo mesto Lazaru Radoviću i treće mesto Stefanu Sandiću.

Rezultati po kolima >>>

Turnir I kategornika za osvajanje titule majstorskog kandidata igralo je 18 takmičara od kojih je samo prvi stekao pravo na osvajanje titule. Posle odigranih 9 jako borbenih kola, titulu muškog majstorskog kandidata osvojila je talentovana Andrea Stanković sa osvojenih 7.5 poena. Drugo mesto i srebrnu medalju osvojio je Ilija Ćopić sa osvojenih 7 poena, dok je treće mesto pripalo Vidu Kujundžiću sa osvojenih 6.5 poena.

Rezultati po kolima >>>

Čestitamo svim takmičarima na fer i korektnoj borbi i zahvaljujemo se roditeljima i trenerima na ukazanom poverenju!