Kategorni tunir za I kategoriju

Savić Mihailo na nedavno završenom turniru osvojivši prvo mesto osvojio je i I kategoriju u šahu.
ČESTITAMO još jednom prvokategorniku.

TABELA

Kategorni turnir za osvajanje IV i III kategorije
13.01 – 15.01.2011. godine

Kategorni turnir održaće se u klubu i to u čevrtak, petak i subotu 13.01 – 15.01.2011. godine sa početkom u 11 časova. Igra se 9 kola po Bergerovom ili Švajcarskom sistemu u zavisnosti od broja prijavljenih učesnika. Sve partije obavezno se zapisuju, a igra se na tempo od sat vremena po igraču i to tri kola dnevno. Najbolji će biti nagradjeni medaljama i diplomama. Koliko igrača osvaja kategoriju biće saopšteno pre početka turnira jer to sve zavisi od broja prijavljenih učesnika. Upisnina je 500 dinara.

Kategorni turnir za osvajanje IV kategorije

Konačna tabela za IV kategoriju

Čestitamo, Pantić Pavlu na Fišerovskom rezultatu sa 9 iz 9, zatim mladom Lazaru Iviću i Sari Paunović, na osvojenim medaljama i IV kategoriji kao i Jolović Borisu, Stoiljković Neveni, Stanković Ireni i Stoiljković Aleksandru na osvojenim kategorijama!

Kategorni turnir za osvajanje III kategorije

Tabela za osvajanje III kategorije

III kategoriju osvojili su: Marija Todorović, Marko Živanović i Marko Mitrović!

Svaka čast, ČESTITAMO!

Na oba kategorna turnira došlo je do deobe mesta ali za kategorije su odlučivali dodatni kriterijumi. Oni koji ovog puta nisu upseli da osvoje kategorju, više sreće ali i znanja želimo im sledeći put! Samo da napomenemo da ste svi pobednici time što ste igrali turnir i što ste dali svoj maksimum!