Nakon poslednjeg kola Zonske lige 2012, organizovana je proslava u klubu za sve članove koji su igrali za ekipu ŠK Vidikovca, kao i za članove Šahovskog Kluba Kralj koji su se ove godine takmičili u Beogradskoj ligi. Glavni i (ne)odgovorni Marija i Igor Lukić, odlučili su da povodom završetka lige i odličnog rezultata ŠK Vidikovca organizuju druženje uz piće, muziku i klopu kako bi se svi članovi ekipe malo opustili nakon veoma uzbudljivog i uspešnog takmičenja koje je trajalo dva meseca. Tom prilikom Marija se zahvalila svima koji su igrali u ekipi kao i svim navijačima koji su stalno navijali za Šahovski Klub Vidikovac. Takođe je posebno naglasila ovogodišnji uspeh ekipe ŠK Vidikovac koja je podelila 2-3 mesto u Zonskoj ligi, i time pokazala da i uprkos tome što su najmlađa ekipa u ovom takmičenju, mogu ravnopravno da se bore i sa mnogo iskusnijim ekipama.

Nakon roštilja koji su obezbedili kapiteni obe ekipe, Igor Jolović, član kluba ŠK Vidikovac doneo je tortu povodom svog rođendana, kako bi častio svoje drugare i saigrače iz kluba. Veselo druženje, opušteni razgovori, cuger partije, obeležili su ovo nedeljno popodne i veče.

Sve čestitke ekipi na zaista sjajnom rezultatu, fer i korektnoj borbi, kao i timskom duhu koji su pokazali tokom celog takmičenja! Čestitamo! 😀