1. Vidikovac open
(kategorni turnir u atomcu)

Na kategornom turniru u atomcu, na predlog Marka Mićovića i Marka Savičića, prijavilo se 16 ekipa. U poslednjem trenutku, zbog neparnog broja igrača, učešće uzima i trener kluba Marija Lukić birajući za saigrača najmladjeg učesnika Marka Lazića.

Turnir je protekao u prelepoj atmosferi i fer pleju. Svaka ekipa imala je svoje signale, pa čak i način na koji su proslavljali pobedu. Partija se gubila na prvi nemoguc potez, a zbog tempa igra od 5 minuta, to se dešavalo vrlo često. Na turniru je bilo pet prvo i pet drugo kategornika što samim tim govori o jačini turnira. Ovom prilikom prvih 8 ekipa tj 16 igrača osvojilo je IV kategoriju u atomcu. Čestitamo osvajačima kategorije, osvajačima medalja, a ostalima želimo Više sreće već na sledećem druženju.

Osvajači IV kategorije su: Igor i Boris Jolović, Mihailo Savić, Balsa Graovac Vidak, Marko Savičić, Marko Mićović, Kristina Brankov, Igor Lukić, Lazar Bodlović, Vojin Petrović, Marko Potpara, Danilo Andjelić, Marija Lukić, Marko Lazić, Lazar Cvetković i Djordje Stanisavljević!

Lista 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Tabela
za IV kategoriju

 

Sledi foto galerija sa prvenstva: