Klupski kategorni turnir u atomcu održan je 01.02.2015. u prostorijama šahovskog kluba Vidikovac. Učestvovalo 10 ekipa za osvajanje klupske IV kategorije i 4 ekipe za osvajanje III kategorije u atomcu. Takmičenje se igralo po bergerovom sistemu. Tempo igre je bio 5 minuta po igraču.

U grupi za osvajanje IV kategorije učestvovalo je odličnih 10 ekipa. Prvo mesto zauzeli su Dimitrije Krstić i Igor Nikolić sa maksimalnim brojem poena, drugo mesto zauzeli su Dušan Ranitović i Luka Budimac, dok su treće mesto osvojili Dimitrije Marić i Vasilije Pantelić. Četvrto mesto osvojili su Milica Milašinović i Đorđe Stojanović, dok su peto mesto i takodje osvojenu IV klupsku kategoriju osvojili Igor Antonijević i Đorđe Miletić.

U grupi za osvajanje III kategorije igralo se dvokružno. Prvo mesto osvojili su Lazar Cvetković i Veljko Milosavljević, drugo mesto i takođe III klupsku kategoriju u atomcu osvojili su Mihajlo Milovanović i Marko Vranov, dok je treće mesto pripalo Filipu Nikoliću i Bogdanu Grubiću.

Konačan plasman za IV kategoriju u atomcu >>>

Konačan plasman za III kategoriju u atomcu >>>