Kategorni turnir za osvajanje IV i III kategorije odigran je 04. i 05.04.2015. u prostorijama kluba na Vidikovcu. Ukupno je učestvovalo 36 igrača. Igralo se 7 kola na tempo igre od 30 minuta po igraču za celu partiju. Parovanje je bilo kompjutersko po švajcarskom sistemu.

Turnir vankategornika igralo je 23 igrača od kojih je prvih osmoro osvojilo IV kategoriju. Turnir je bio jak i veoma borben. Prvo i drugo mesto podelili su ali po dodatnim kriterijumima prvo mesto sa 6.5 poena osvojio je Aleksa Sekulić, drugo mesto Aleksandar Arsenijevic, trece mesto sa osvojenih 5 poena i najboljim dodatnim kriterijumima Djordje Stojanović, četvrto mesto osvojio je Marko Lazović, peto mesto Ana Savić, šesto mesto Vanja Pantić, sedmo mesto Stefan Tomić i osmo mesto Milica Milašinović i time su osvojene i IV kategorije. Ostali takmicari igrali su odlicno a moćiće da se oprobaju ponovo već za mesec dana.

Turnir IV kategornika igralo je 13 igrača i po plasmanu kategoriju je osvojilo prvih petoro. Prvo mesto osvojio je Branislav Ćirović sa maksimalnim brojem poena, drugo mesto osvojio je Aleksandar Jovanoski sa osvojenih 6 poena, treće mesto osvojio je Slobodan Janjić sa osvojenih 4.5 poena, dok su četvrto i peto mesto podelili Jovan Tatić i Bogdan Grubić.

Konačne tabele i rezultate po kolima možete pogledati u sledećoj tabeli:

Lista 1 2 3 4 5 6 7 Tabela
za IV
Lista 1 2 3 4 5 6 7 Tabela
za III