Šahovski klub Vidikovac ovog leta u periodu od 05.07.-12.07.2017. organizuje 20. Šahovski (sportski) kamp. Kamp će biti održan u Deliblatskoj peščari, kao i prošle godine.

Deliblatska peščara nalazi se na oko 70 kilometara od Beograda. Deliblatska peščara je stanište velikog broja ptica i životinja, poznata po plemenitoj divljači: jelenu i srni. Danas je Deliblatska peščara zaštićena kao specijalni rezervat. U njenim granicama nalaze se 2 stroga rezervata, 16 rezervata genetskog fonda i 6 spomenika prirode.

Na raspolaganju nam je sala za predavanja i turnire, fudbalski i košarkaški tereni sa reflektorima, poligon sa preprekama… Objekat je okružen prelepim parkom i sa puno zelenila izolovan od puta tako da je idealan za šetnju i igranje. Za kondicione treninge zadužen je profesor fizičkog vaspitanja i sporta Igor Lukić.

U planu je više različitih kategornih turnira, cuger, atomac, takmičenje u problemskom šahu kao i svakodnevna predavanja. Detaljniju ponudu možete preuzeti u prostorijama kluba. Broj polaznika je ograničen.

Provod 2016 >>>