20. Sportski (šahovski) kamp održan je u Deliblatskoj peščari od 05.07.-12.07.2017. Preko 20 talentovanih članova šahovskog kluba „Vidikovac“ i šahovskog kluba „Kralj“ 7 dana proveli su u prirodi slušajući šahovska predavanja. Osim lekcija igrali su se i kategorni turniri, organizovali smo i takmičenja u problemskom šahu zatim u brzopoteznom šahu i atomcu. Svi polaznici kampa rado su se odazivali i sportskim aktivnostima počevši od jutarnjeg futinga do večernjih aktivnosti u sali. Polaznici su uz profesora fizičkog vaspitanja i sporta Igora Lukića imali priliku da uživaju u i u košarci, fudbalu, odbojci, igrama bez granica, stonom tenisu, tekvondou, limbo densu, muzičkim stolicama, pikadu… Smeštaj je bio odličan, tanjiri prazni, vreme nas je poslužilo a kako smo se proveli pogledajte detaljnije na slikama koje slede…

Čestitamo – Kategorni turniri: Vasi Milenkoviću i Tamari Janković za osvojenu IV kategoriju, Rajku Lukiću za osvojenu III kategoriju, Urošu Djankoviću i Stefanu Živanoviću na osvojenoj II kategoriji.

Čestitamo – Problemski šah: Urošu Pešelju i Rajku Lukiću (I mesto), Tamari Janković i Sofiji Đurić (II mesto) i Maši Zoroe i Vasi Milenkoviću (III mesto) za osvojene medalje u problemskom šahu – mladja, grupa kao i Urošu Đankoviću (I mesto), Ani Savić (II mesto) i Stefanu Živanoviću (III mesto) za osvojene medalje u problemskom šahu – srednja grupa, kao i Dimitriju Krstiću (I mesto), Đorđu Stanisavljeviću (II mesto) i Aleksi Janiku (III mesto).

Čestitamo – Brzopotezni šah: Igoru Joloviću (I mesto), Dimitriju Krstiću (II mesto) i Đorđu Stanisavljeviću (III mesto).