IV Trofej Vidikovca igrao je 101 takmičar iz 15 različitih klubova. Takmičenje se igralo u prostorijama kluba uz ograničen broj igrača. Takmičari su bili podeljeni u 6 uzrasnih grupa, dečaci i devojčice ovog puta nadmetali su se zajedno. Imali smo priliku da upoznamo puno novih drugara iz više različitih klubova, što nam je predstavljalo posebno zadovoljstvo. Mnogi drugari takmičili su se u starijoj grupi radi sticanja iskustva, ali su uspeli da ostvare i zavidne rezultate. Posebno čestitamo mališanima do 6 godina na odlično odigranom turniru i pokazanom zavidnom nivou znanja.Igračima kojima je ovo bio prvi turnir sve čestitke na učešću i osvojenim poenima. Fer plej vladao je tokom čitavog turnira, što nam je i do sada bila praksa.

Najlepše iznenadjenje doživeli smo na proglašenju pobednika kada je skoro celo odeljenje prvog razreda XIII gimnazije došlo da podrži svoju drugaricu Kristinu Todorović, zajedno sa razrednim starešinom. Matematičari su oduvek cenili šah, znamo i da profesor Golubović voli šah, ali nam je posebno drago zbog toga što drugari koji su tek krenuli u prvu godinu gimnazije, osećaju kolektivni duh i pružaju podršku jedni drugima! Svaka čast, nadamo se da će i druge škole slediti Vaš primer!

Posebno treba pohvaliti igrače sa maksimalnim brojem pobeda: Uroš Pešelj (Vidikovac), Danilo Bjelica (Sestre Stojanović), Mila Radenković (Banovci), Djordje Arsić (Vidikovac).

Rezultati po kolima i konačne tabele: