Novogodišnji turnir odigran je 13. januara 2019. u prostorijama Šahovskog kluba Vidikovac. Igralo se 5 kola na tempo igre od 10 min. + 2 sek. u četiri različite kategorije. Učestvovalo je 77 takmičara. Svi takmičari nagradjeni su prigodnim suvenirima.

U grupi najmladjih (2011. i mladji) učestvovalo je 12 takmičara. Prvo mesto sa 4.5 poena osvojio je Petar Ćosić, drugo mesto sa 4 poena zauzeo je Marko Baltić, dok je treće mesto po dodatnim kriterijumima pripalo Milici Golubović.

U grupi do 10 godina (2009. – 2010.) učestovalo je 20 takmičara. Fišerovskim rezultatom sa maksimalnim brojem ponea pobedila je Tamara Janković, drugo mesto zauzela je Ana Bagaš, dok je zbog slabijih kriterijuma treće mesto pripalo Branislavu Đokiću.

U grupi do 14 godina (2005. – 2008.) učestovalo je 30 takmičara. Odličnom igrom sa svih 5 pobeda prvo mesto osvojio je Miloš Gvozdenović, drugo mesto sa 4 poena i najboljim dodatnim kriterijumima zauzeo je Stefan Marković, dok je treće mesto pripalo Dimitriju Topaloviću.

U grupi seniora (2004. i stariji) učestvovalo je 15 igrača. Pobedio je MK Aleksandar Leskovac zbog boljih dodatnih kriterijuma, drugo mesto zauzeo je MK Balša Vidak Graovac sa takodje 4 poena, dok je treće mesto zbog boljih kriterijuma pripalo Goranu Kitanovskom.

Čestitamo svim takmičarima na sjajnoj igri!

Rezultate možete pogledati na sledećem linku >>>