3. Vidikovac open u atomcu bio je veoma znaimljiv. U grupi graca za osvajanje IV kategorije turnir se igrao dvokruzno zbog izjednacenih dodatnih kriterijuma. Posle drugog kruga dobili smo i pobednike turnira. Na turniru za osvajanje III kategorije gde dve ekipe osvajaju kategoriju doslo je do deobe drugog, treceg i cetvrtog mesta pa su dodatni kriterijumi odlucivali. Svakako, sve cestitke svim igracima.

Odličnom igrom i maksimalnim brojem poena IV kategoriju i prvo mesto na turniru osvjili su Filip Nikolić i Nikola Velisavljević,  drugo mesto i IV kategoriju osvojili su Boris Bošković i Marko Beočanin, dok su treće mesto i takodje IV kategoriju osvojili Djordje Milić i Vasilije Pantelić!

Konačan plasman za osvajanje IV kategorije >>>

Na turniru za osvajanje III kategorije konkurencija je bila odlična tako da niko nije imao maksimalni broj poena. Ipak, prvo mesto osvojili su Igor Jolović i Marija Lukić, dok su drugo mesto iako je bila deoba do IV ipak osvojili Marko Potpara i Boris Jolović. Treće mesto na turniru i bronzane medalje ali ne i kategoriju osvojili su Marija Todorović i Dušan Savičić.

Konačan plasman za osvajanje III kategorije >>>

Sledi galerija fotografija sa turnira: